Вечер на висшето образование в Германия и Австрия 2015

poster

Чудиш се какво е да учиш в Германия или Австрия? Имаш въпроси, на които само студенти или завършили от двете страни могат да отговорят? Ако да, предстоящото ни събитие е точно за теб!

„Вечер на висшето образование в Германия и Австрия“ е съвместна инициатива на сдружение Тук-Там и faq4uni.com, която ще представлява неформална среща за споделяне на опит, знания и контакти между успешно завършили и настоящи студенти в Германия и Австрия и кандидат-студенти, които се интересуват от възможностите за обучение зад граница.В рамките на вечерта учениците и студентите ще могат да се запознаят и поговорят с български студенти, следващи или завършили немски или австрийски университети в различни специалности. Освен приятните разговори, ще представим подробно важните въпроси за кандидатстването и образованието в Германия и Австрия.

“Вечер на висшето образование в Германия и Австрия” ще се проведе на 2 април във “Фабрика 126” на Бул. “Княгиня Мария Луиза” 126 в София. Безплатната регистрация за събитието ще бъде отворена на 28 март, а за повече информация можеш да следиш страницата на събитието.

програма

градовете

specialnositte

Прочети повече за всички ментори, които ще присъстват на събитието:

Запознайте се с менторите: Фармация; Стоматология; Микробиология и генетика

Запознайте се с менторите: Медицина

Запознайте се с менторите: Kommunikationswissenschaft

Запознайте се с менторите: Математика и Информатика

Запознайте се с менторите: Европейско право, Философия и Политология

Запознайте се с менторите: Икономика (VWL)

Запознайте се с менторите: Медийна информатика

Запознайте се с менторите: Машиностроене, Архитектура и Индустриално инженерство

Запознайте се с менторите: Международен бизнес, Мениджмънт и MBA за инженери