1_2_soziologie

Прочети статиите ни за студентска практика:

Практика в чужбина

Съвети за практика

Съвети за перфекен доклад за стаж

Стажовете и възможностите за приходи

Как да изберем най-подходящото място за стаж?

Социалната дейност в биографията ти

0 Replies to “Практика”

  1. Здравейте! Интересувам се дали ми е нужна практика за специалностите Икономическа информатика и Бизнес администрация. Работила съм няколко месеца в спортен сайт, но това няма нищо общо с горепосочените специалности.

  2. Здравей, за да отговориш на въпроса си трябва да погледнеш изискванията на сайтовете на университетите, които си си избрала, или да им пишеш имейл. Ние няма как да ти кажем дали е нужна практика за всеки един университет с тези специалности 🙂 Поздрави!

  3. Здравейте! Искам да попитам дали има някакъв образец за самата бележка, която трябва да представя за 12-месечна практика за Tourismusmanagement или просто каквото открия в интернет?

    1. Здравей! Ще ти е полезно да прочетеш статията ни за доклад за стаж: http://wp.me/p2KwvA-1hL. Ако търсиш образец на Bescheinigung, че си правила практика, можеш да видиш изключително много примери за това в интернет. Понякога и университетите дават примерни документи за удостоверение за стаж в сайтовете си – провери, дали твоето уни няма някакви специално изисквания 🙂

Leave a Reply