1454707_10152030175222884_1563134185_n

Ако целта ти е успешна професионална реализация в България, след като си учил или работил в чужбина, то можеш да откриеш отговорите на всичките си въпроси на полезния и вдъхновяващ форум “Кариера в България. Защо не?”.

Вече седем поредни години събитието привлича огромен обществен и медиен интерес. Над 6000 българи зад граница са посетили събитията ни за последните 6 години. Сред тях са студенти, специалисти и предприемачи.

Кариерният форум събира на едно място българи, учили и работили в чужбина, с цел да се срещнат с водещи фирми в България, да разберат повече за възможностите за реализация тук, както и да се запознаят с много други българи като тях – учили и работили навън, искащи да намерят най-доброто място за реализация.Untitled

Следващото седмо по ред издание ще се проведе на 10 септември 2014, програмата ще бъде още по-вдъхновяваща, а за компаниите и кандидатите ще бъдат създадени нови много интересни начини за ползотворен контакт.
Дори да не си в България на 10-ти септември, може да се регистрираш и твоята автобиография може да достигне до водещите работодатели в страната. Ако пък в момента не търсиш работата, със сигурност ще си харесаш някоя дискусия от богатата ни конферентна програма.
Сдружение „Тук-Там” и Back2BG.com са стартирали инициативата “Кариера в България. Защо не?” през месец септември 2008 година. Те се надяват, че все повече млади българи ще избират България за своята професионална реализация и все по-голяма част от бизнеса ще оценява качествата и уменията им, и вярват, че директният контакт е най-важен при събиране на информация за кариерни перспективи и при търсене на работа.