Стани част от екипа на faq4uni!

Ти можеш да бъдеш следващото лице на faq4uni!
Ти можеш да бъдеш следващото лице на faq4uni!

Описваш ли себе си като добър отборен играч с отлични комуникационни умения? Интересуваш ли се от дигитален маркетинг, управление на уеб съдържание и реклама в социалните мрежи?

Ако искаш да придобиеш нови умения и да създадеш голяма мрежа от нови контакти, може би си идеалният кандидат, който ще стане част от екипа ни.

Можем да ти предложим забавен и отворен за нови попълнения екип, безплатно обучение за работа с Wordpress и предаване на целия ни опит, свързан с дигитален маркетинг, реклама в социалните мрежи, SEO и web usability.

Ще получиш шанса да разгърнеш въображението си за следващи faq4uni проекти и нашата подкрепа при изпълняването им, както и препоръка, която да послужи за кандидатстване в университет или за работа.

Твоите задачи ще бъдат поддържане на фен-страницата ни във facebook, реклама в социалните мрежи, редактиране и качване на нови статии в сайта и помощ при създаването на месечния ни бюлетин. При желание от твоя страна можеш да ни помагаш с организирането на следващите ни offline събития.

Ако имаш интерес, ни изпрати таблично CV и мотивационно писмо (не повече от една страница) на faq4uni (at) yahoo.com.

Краен срок за кандидатстване: 20 май Избор на най-подходящия кандидат: до 30 май Начало на работата: 1 юни

Виж пълния текст на обявата ни.

Leave a Reply