Добре дошли на сайта faq4uni!

faq4uni_backgroundТук ще намерите всякакви статии и полезни информации за процедурата по кандидатстване в немски и австрийски висши учебни заведения, за студентския живот в Германия и Австрия и личните впечатления на учащи в двете страни.

Вярваме, че с помощта на предоставената база данни всеки един кандидат-студент ще може по-ефективно да се информира за особеностите на различните университети и специалности, условията за прием, изпращането на документи, търсенето на общежитие и да се справи сам с цялата кандидат-студентска кампания.

За контакт с нас:

email: faq4uni(at)gmail.com

Фейсбук група: Помощ при кандидатстване в Германия/Австрия

Фейсбук фен-страница: FAQ4Uni: Дойдох. Видях. Кандидатствах.

Ще се радваме на вашите статии и впечатления за живота и следването в чужбина!

1. кои сме ние свали ме

0 Replies to “За нас”

  1. Sladuri,imate strachoten sajt!!!Moje li njakoj da me orientira s kandidatsvane v Germanija s anglijski,zastoto ne sam zavarschil nemska gimnazija ,njamam Sprachdilom i uspecha mi ne e blestjast.Moje li da se sluchi chudo da zapo4na da sledvam s anglijski.

    1. Здравей, на този линк можеш да видиш списък с всички специалности на английски в Германия: има филтриране на търсенето по специалност, образователна степен, вид на обучение, град и тн – https://www.daad.de/deutschland/studienangebote/international-programs/en/. Успех с кандидатстването!

  2. Здравейте, аз ще завършвам този месец с ИТ специалност, освен това съм учила като език немски и английски. Успехът не мие много добър, но имам желанието да се развивам, и да полагам големи усилия. Дали ще мога да кандидаствам в Германия.

    1. Здравей!
      В Германия не всички специалности са с много високи балове за прием, други дори нямат т. нар. Zulassungsbeschränkung, което на практика ще рече, че всеки кандидатствал е приет. Повече за различните възможности за следване можеш да погледнеш в търсачката на DAAD: https://www.daad.de/deutschland/studienangebote/studiengang/de/ .

  3. здравейте ! А за медицина ако бала не е достатъчно висок има ли вероятност да бъдеш приет

Leave a Reply