ideite3

Обединени идеи за България е мрежа от млади българи в над 10 държави, която насърчава социалната ангажираност и реализирането на граждански проекти. Сред дейностите на организацията са форум инкубатор за социално предприемачество и граждански младежки инициативи (Идеите – това сме ние), софтуерни работилници за ученици, онлайн семинари, както и дискусии, работилници и презентации в български градове в чужбина.

От 3-ти до 6-ти септември всяка година се провежда форумът “Идеите – това сме ние”, който е едно от малкото събития в България, посветени на социалното предприемачество. Близо 150 български студенти от страната и чужбина имат възможността да обсъдят ключови въпроси в сферите на икономиката, културата, науката, образованието, околната и градската среда, социалната политика. Разделени по екипи, участниците изготвят предложения за конкретни социално предприемачески и граждански проекти.

Следвайки традицията от миналите издания на форума, организаторите и участниците полагат общи услия, за да направят тези прокети реалност. По(д)лезноЛечение без граници и Праводач са само част от успешните инциативи досега.

Защо да участваш във форума “Идеите – това сме ние” 4 (2015)

0 Replies to “Връзка от разстояние с България”

Leave a Reply